Hade värsta aha-upplevelsen på yogan i fredags.
Jag har alltid varit vig och haft lätt för att sitta, ligga och stå i alla möjliga underliga ställningar. Ofta har jag fått höra att detta är just lite underligt och inget man behöver kunna egentligen. Mycket bättre att vara stark/snabb eller något annat jag inte hade lika lätt för. Såklart. Det man har lätt för är ju inget att ha.
Nåja, i fredags hade Pia, som ledde yogan, alla möjliga roliga ställningar i bagaget och plötsligt kändes allt så självklart. Det är visst bra att vara flexibel, eller som en annan yogi sa, "du är så ung som din ryggrad är rörlig". Jag kände mig hur rörlig som helst, inget tog emot, inget kändes fel, inget gjorde ont, allt var bara så självklart och naturligt. Jag gick därifrån med upplevelsen av att något helt nytt hade uppenbarats för mig.
Igår, alltså dagen efter, vaknade jag med världens förkylning, men till och med det känns som något bra, som om jag rensas från gammalt slagg inifrån. Idag är jag lite piggare igen och kunde göra lite yoga i lugn och ro och några av Tara Stiles underbara stretchar/stretches??? Vad säger man på svenska? Här är en kort flexibilitetssession med Tara, en av mina favvisar! Klick klick!
Om man tycker Tara är lite för vig och att det går lite snabbt, finns det massa annat bra på nätet. Jag har bl.a. yogat med en tjej som heter Adriene, Gillar henne mycket. Hon har gjort en 30-dagars yoga-grej som man kan följa. Tycker hon är både seriös och lite lagom flummig. Bra,va! HÄR är introduktionen, Sätt igång du med, vettja!
Avslutade kvällen igår med att titta på "Adam´s rib" med Katharine Hepburn och Spencer Tracy, från 1949. De är så coola! Och så snygga! Och så bra! var tvungen att fota lite från datorn:
Nu lagar jag Edward Bloms chili. Min son är av någon anledning besatt av Edward och följer honom på Instagram. Han bor dessutom här i närheten och jag brukar se honom med jämna mellanrum.
Eventuellt blev jag lite för ivrig och slängde i för mycket chilifrukter. Ja, ja, time will tell! Här är receptet!
Fast jag har inte gjort egen buljong, där gick min gräns. För idag iallafall.
Tjing, nu ska jag röra i chilin!
Jag har alltid varit vig och haft lätt för att sitta, ligga och stå i alla möjliga underliga ställningar. Ofta har jag fått höra att detta är just lite underligt och inget man behöver kunna egentligen. Mycket bättre att vara stark/snabb eller något annat jag inte hade lika lätt för. Såklart. Det man har lätt för är ju inget att ha.
Nåja, i fredags hade Pia, som ledde yogan, alla möjliga roliga ställningar i bagaget och plötsligt kändes allt så självklart. Det är visst bra att vara flexibel, eller som en annan yogi sa, "du är så ung som din ryggrad är rörlig". Jag kände mig hur rörlig som helst, inget tog emot, inget kändes fel, inget gjorde ont, allt var bara så självklart och naturligt. Jag gick därifrån med upplevelsen av att något helt nytt hade uppenbarats för mig.
Igår, alltså dagen efter, vaknade jag med världens förkylning, men till och med det känns som något bra, som om jag rensas från gammalt slagg inifrån. Idag är jag lite piggare igen och kunde göra lite yoga i lugn och ro och några av Tara Stiles underbara stretchar/stretches??? Vad säger man på svenska? Här är en kort flexibilitetssession med Tara, en av mina favvisar! Klick klick!
Om man tycker Tara är lite för vig och att det går lite snabbt, finns det massa annat bra på nätet. Jag har bl.a. yogat med en tjej som heter Adriene, Gillar henne mycket. Hon har gjort en 30-dagars yoga-grej som man kan följa. Tycker hon är både seriös och lite lagom flummig. Bra,va! HÄR är introduktionen, Sätt igång du med, vettja!
Avslutade kvällen igår med att titta på "Adam´s rib" med Katharine Hepburn och Spencer Tracy, från 1949. De är så coola! Och så snygga! Och så bra! var tvungen att fota lite från datorn:
så fina |
ah! mijön! kläderna! hattarna! |
hans glajjer är ju bara så tidlösa |
Nu lagar jag Edward Bloms chili. Min son är av någon anledning besatt av Edward och följer honom på Instagram. Han bor dessutom här i närheten och jag brukar se honom med jämna mellanrum.
Eventuellt blev jag lite för ivrig och slängde i för mycket chilifrukter. Ja, ja, time will tell! Här är receptet!
Fast jag har inte gjort egen buljong, där gick min gräns. För idag iallafall.
började dagen med färskt bröd, hemgjord marmelad från li och intervju med paprika steen. bra början på en söndag. |
förkylda med ändå glada hälsningar från mig! |
och resten av gänget såklart. |
edward hälsar |
Kommentarer
Skicka en kommentar